Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
Valjevo protiv nasilja (foto: Kolubarske.rs)
20.07.2023, 07:39

Profesor Čedomir Čupić i student Pavle Cicvarić govoriće na protestu "Valjevo protiv nasilja"

č: | fb:

Šesti protestni skup "Valjevo protiv nasilja" biće održan u četvrtak 20. jula 2023. godine, sa početkom u 20 časova, na Gradskom trgu. Prema najavi organizatora, građanima će se obratiti Čedomir Čupić, profesor Univerziteta u Beogradu i Pavle Cicvarić, student FPN-a.

 

Nakon obraćanja govornika biće organizovana protestna šetnja gradskim ulicama.

 

Naš grad ponosno nosi barjak Slobode cele Srbije, ime našeg grada se ponovo izgovara sa poštovanjem, neka svi znaju da su Valjevci ustali i neće stati do konačne pobede! Ponesite vaše pištaljke, trube, bubnjeve… Da nas bolje čuju! Ponesite vaše transparente… Da nas bolje vide", poručuje, u pozivu za šesti građanski protest "Valjevo protiv nasilja", Valjevski pokret otpora, koji je tehnički organizator protesta.

Aktuelno

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 4 sati 56 minuta

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...

 (foto: )
Jubilej Pre 5 sati 54 minuta

Ciklus koncerata za 70 godina MŠ "Živorad Grbić"

Uzbudljivo muzičko putovanje kroz sedam decenija talenta i uspeha očekuje nas u Muzičkoj Školi "Živorad Grbić", koja ove godine slavi značajan jubilej - 70 godina uspešnog rada.

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 1 dan 1 sati

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 7 komentara