Dolores (foto: Kolubarske.rs)
Dolores (foto: Kolubarske.rs)
12.08.2023, 07:07

"Dolores", "Bjesovi", Rundek & Ekipa otvorili osmi MMF na Divčibarama

č: | fb:

Nastupom pop dvojca "Dolores", "Bjesova" i Rundeka & Ekipe započeo je Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival, koji se ovog vikenda od 11. do 13. avgusta, održava na Divčibarama, na prostoru ski staze Crni vrh.

 

Prvo veče MMF-a zatvorio je DJ MKDSL uz svoju Kluboslaviju. Bila je to muzika za ljubitelje jugoslovenskog evergrina i elektronskog zvuka.

 

Drugog dana, u subotu 12. avgusta muzički program počinje od 12.00 časova, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti Kostur. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Shone, DirtyHarry, Chvarei Mashala, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 22.00 do ponoći.

 

Za dobru zabavu i još bolju muziku ispred glavne bine drugog dana zaduženi su Rambo Amadeus od 17.00 časova, a potom i KKN od 18.30 časova. Od 20.00 nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 21.30 hip-hop dvojac Prti Bee Gee, dok će drugi dan festivala pank-rok zvukom zatvoriti Goblini od 23.00 časa.

 

Najmlađa bina – Breza stage, u subotu 12. avgusta ugostiće Funkier Project od 13.00 časova, potom Milovana i prijatelje od 15.00, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije zatvoriti ovu binu naizmeničnim nastupima od 19.00 do 21.00 čas.

 

MMF Afterday, odnosno nedelja 13. avgust rezervisana je za opuštanje uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića počev od 12.00, nakon čega će nastupom od 15.00 festival zatvoriti Velle.

 

MMF

MMF (Foto: Kolubarske.rs)

U okviru osmog MMF-a, kao i prethodnh godina biće organizovani i drugi interesantni sadržaji tokom celog dana - adrenalinski, avanturistički, sportski, kreativni i naučni.

 

Podsećamo, za sve posetioce koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje besplatan kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

 

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

 

MMF stalna manifestacija od značaja za Valjevo

 

Mountain music fest (MMF) uvršten je u stalne manifestacije u oblasti turizma od značaja za grad Valjevo. U Odluci, koju je sredinom ove godine, usvojila Skupština grada navedeno je da je MMF muzički festival koji se od 2016. godine održava na Divčibarama te da doprinosi razvoju turizma valjevskog kraja, posebno Divčibara.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 16 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...