04.09.2023, 07:01

1500 "ljubičastih" paketa na dar đacima prvacima

č: | fb:

Sa ciljem da dečacima i devojčicama koji ovog septembra dobijaju važan epitet đaka prvaka ulepšaju prvi dan škole – kompanija "Europrom" je na početku i ove školske godine realizovala kampanju pod nazivom "Srećan početak".

 

Srž kampanje je darivanje slatko-slanih paketa učenicima prvog razreda osnovnih škola koje se nalaze u blizini "ljubičastih" maloprodajnih objekata na teritoriji devet opština zapadne Srbije (Valjevo, Lajkovac, Mionica, Osečina, Krupanj, Loznica, Ub, Kosjerić, Koceljeva).

 

U kampanju je uključeno 28 matičnih osnovnih škola (uz brojna izdvojena odeljenja u obližnjim mestima), i ona obuhvata oko 1500 đaka prvaka.

 

Kampanju Europrom-a namenjenu najmlađim školarcima podržali su: BAMBI, VODA VODA Vodica, JUPROM, NELT NUTRINO, NECTAR, NEXT i ROSA, JAFFA, ŠABAČKA MLEKARA, CENTROSINERGIJA SA PEZOM I CHUPA CHUPSOM, CIPIRIPI, ATLANTIC ŠTARK i JABLANIK.

 

Verujemo da smo budućim đacima učinili početak školovanja slađim, i ovim putem svim školama, učenicima i roditeljima kompanija "Europrom" želi zdravu i srećnu novu školsku godinu.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...