Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
Karađorđeva ulica (foto: Đorđe Đoković)
06.09.2023, 09:56

Godinu i po na čekanju predlog da Karađorđeva i Pantićeva budu jednosmerne

č: | fb:

Odbornik Zdrave Srbije u Skupštini grada Nebojša Tadić zatražio je od predsednice valjevskog parlamenta dr Snežane Rakić da konačno pokrene aktivnosti u vezi sa njegovom inicijativom, koju je pre više od godinu i po dana podržala većina odbornika, da ulice Karađorđeva i Dr Pantića postanu jednosmerne.

 

U zvaničnom dopisu koji je Nebojša Tadić uputio Snežani Rakić, podseća da je na sednici Skupštine grada, koja je održana 28. decembra 2021. godine, usvojen amandman na odluku o budžetu Valjeva. Tim amandmanom precizirano je da treba opredeliti sredstva za potrebe izrade Studije opravdanosti za realizaciju inicijative da centralne gradske ulice Karađorđeva i Dr Pantića postanu jednosmerne.

 

Tadić naglašava da do sada nisu preduzete nikakve aktivnosti u vezi sa njegovom inicijativom i izradom Studije, i podseća da je "Skupština grada postigla konsenzus na glasanju prihvatanjem njegove inicijative", te misli da je "to bilo obavezujuće za izvršnu vast da je sprovede u delo!".

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 15 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...