25.09.2023, 11:28

Matalac časti - pokloni, popusti...

č: | fb:

U utorak, 26. septembra 2023. godine, Metalac Market će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. 

 

Metalac Market se ponosi time što vam može predstaviti deo svog izvanrednog asortimana i proizvode različitih brendova! Ali to nije sve – za one koji nam se pridruže ispored prodavnice, pripremamo ukusne palačinke i američke krofnice - da zasladimo.

 

Takođe, Metalac Market će vas obradovati vrednim poklonima i neverovatnim popustima – 25 posto na posuđe Metalac i Sigma proizvode za domaćinstvo, 15 posto na male kućne aparate, 10 posto na belu tehniku, televizore, bojlere i sudopere – pa, neka vaša kuća zablista!

 

Svakako, ovo je prilika da bolje upoznate naše proizvode – predstavićemo vam linije aluminijumskog posuđa sa nelepljivim premazom. Razgovarajte sa članovima našeg tima i informišite se o njihovoj upotrebi i održavanju.

 

Za kraj, tu je i "Digitalna kartica". Registrujte svaku svoju kupovinu i osvojite vredne poklone iz Metalčevog asortimana. Pratite nas na www.market.metalac.com i preko naše mobilne aplikacije saznajte prvi sve ekskluzivne ponude!

 

Čekamo Vas, 26. septembra u našem Valjevu, u ulici Vuka Karadžića br. 30.

 

Vreme je da se družimo! Pravac Metalac!

Aktuelno

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada Pre 10 sati 1 minuta

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 3 komentara

Nelegalni objekat na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Nelegalni objekat se pojačao baštom Pre 1 dan 12 sati

Moć investitora ili nemoć Grada?

Umesto da bude uklonjen, prema Rešenju građevinskog inspektora od 17. januara, ugostiteljski objekat u centru Divčibara radi "punom parom" i to pojačan baštom. U Gradskoj upravi pre dva meseca...  · 14 komentara