Prvaci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Prvaci (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
08.10.2014, 08:36

Karneval ulicama grada

č: | fb:

Treći dan "Dečje nedelje" biće u znaku dečjeg karnevala učenika osnovne škole „Andra Savčić“ ulicama grada od 11 časova, zbog čega će pojedine ulice biti zatvorene za saobraćaj. "Mala škola muzike", koncerti Kvarteta MISS su u 11 i 12 časova u Muzičkoj školi. U osnovnoj školi "Sestre Ilić“ biće održan okrugli sto „Škola kao porodica“ na kome će učestvovati predstavnici đačkih parlamenata svih osnovnih škola Valjeva. U 16.30 i u 18.00 časova na velikoj sceni Centra za kulturu, Puls teatar iz Lazarevca odigraće predstavu „San letnje noći“. Reč je o poklon predstavi grada Valjeva za učenike drugog razreda osnovnih škola i za srednjoškolce. 

Zbog organizacije dečjeg karnevala pojedine ulice biće zatvorene za saobraćaj od 11.00 do 13.30 časova. 

Karneval će od 11.00 do 12.00 časova proći ulicom Jovana Dučića, Daničićevom, Selimira Đorđevića preko ulice Vladike Nikolaja pešačkim prelazom u pravcu ulice Vuka Karadžića, ulicom Vuka Karadžića od Železničke do Centra za kulturu.

Potom, od 12.30 do 13.30 časova ulicom Čika Ljubinom od Centra za kulturu preko ulice Vuka Karadžića do Trga Živojina Mišića, zatim ka Desankinom vencu, ulicom Vojvode Mišića do ulice Železničke. Ulicom Železničkom do Vuka Karadžića, pešačkim prelazom preko ulice Vladike Nikolaja, preko ulice Selimira Đorđevića, ulicom Daničićevom i Jovana Dučića do škole.

Aktuelno

Parking Gradske uprave (foto: Kolubarske.rs)
Raspisan tender Pre 4 sati 52 minuta

Grad kupuje 38.000 litara goriva

Gradska uprava kupuje 38.000 litara goriva, vrednost tendera je 7,1 milion dinara. Prošle godine kupljena je identična količina, a rekordna je bila 2018, potrošeno je 74.000 litara, dok je pre osam...

Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Na platou Centra za kulturu Pre 7 sati

Ulična akcija "Tvojih 15 minuta"

U susret lokalnim izborima 2. juna Nacionalna koalicija za decentralizaciju je pokrenula kampanju za motivisanje glasača da izađu na izbore. U petak 24. maja od 11 do 14 časova na platou Centra za...