Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
01.11.2023, 10:51

Anketa o kvalitetu usluga JKP Vodovod

č: | fb:

JKP "Vodovod" Valjevo će od 1. novmbra do 31. decembra 2023. godine anketirati korisnike o kvalitetu svojih usluga, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

 

"Ispitivanje zadovoljstva korisnika je zakonska obaveza, ali i način da, na osnovu prikupljenih podataka, unapredimo kvalitet usluga, međusobnu komunikaciju i bolje odgovorimo na potrebe korisnika. Anketa sadrži pitanja koja se odnose na kvalitet naših osnovnih usluga – kvalitet vode za piće, kvalitet vodosnabdevanja, brzina realizacije usluge priključenja, stručnost i ljubaznost zaposlenih kao i dostupnost informacija koje su značajne za potrošače. Na kraju ankete, korisnicima se pruža mogućnost da ostave komentar, iznesu kritiku ili pohvalu koja se odnosi na rad preduzeća, odnosno da ostave preporuku o unapređenju usluga preduzeća. Po okončanju izjašnjenja, Izveštaj sa rezultatima će biti prosleđen Gradskoj upravi grada Valjeva", navodi u pozivu JKP "Vodovod" Valjevo.

 

Građani koji budu učestvovali u anketu, mogu je popuniti elektronskim putem na sajtu JKP "Vodovod" Valjevo – https://vodovodva.co.rs . Anketa je anonimna i podaci će biti korišćeni isključivo za unapređenje usluga JKP "Vodovod".

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 16 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...