Europrom paketi (foto: Europrom)
Europrom paketi (foto: Europrom)
24.12.2023, 08:42

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

č: | fb:

Nastavljajući društveno odgovorni koncept svog poslovanja i delovanja - kompanija "Europrom" će i na izmaku 2023. godine realizovati akciju "Ljubičasti paketi pomoći".

 

Svesni da je godina koja je na izmaku posebno bila teška socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama - "Europrom" je doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 prehrambenih paketa pomoći.

 

Paketi će biti raspoređeni na sve opštine u kojima "Europrom" ima svoje maloprodajne objekte, i to po sledećem rasporedu:

 

 

Valjevo               450 paketa

Lajkovac             100 paketa

Mionica              100 paketa

Osečina              100 paketa

Kosjerić              100 paketa

Krupanj              100 paketa

Loznica               100 paketa

Ub                       50 paketa

Koceljeva             100 paketa

 

Ova akcija biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine, koja će u svakoj od devet lokalnih samouprava tokom decembra 2023. godine podeliti "ljubičaste" pakete socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama po svojoj evidenciji i rasporedu.

 

"Zahvaljujem se Crvenom Krstu svih navedenih decet opština na zajedničkoj saradnji u ovoj akciji – koju negujemo i realizujemo nekoliko godina unazad. Nadam se i verujem da ćemo onima kojima je to najpotrebnije učiniti kraj ove godine lakšim i lepšim", rekla je Bojana Perić, direktor marketinga kompanije "Europrom".

Aktuelno