Gašenje požara u Gradcu (foto: Kolubarske.rs)
Gašenje požara u Gradcu (foto: Kolubarske.rs)
10.01.2024, 08:10

Noćas izbio požar u magacinu Čavra

č: | fb:

U magacinu trgovine "Čavra", u Gradcu, noćas 45 minuta iza ponoći izbio je požar. Nije bilo povređenih, pričinjena je značajna materijalna šteta. 

 

U gašenju požara, koji je lokalizovan oko 07.00 časova, učestvovala su 22 vatrogasaca sa četiri vatrogasna vozila Vatrogasno-spasilačke jedinice Valjevo, nezvanično je rečeno Kolubarskim.rs. Vatrogasnoj ekipi, koja je ubrzo nakon dojave da je izbio požar bila na licu mesta, priključili su se i radnici Vidraka sa svoje dve cisterne i vatrogasna ekipa HK Krušik sa jednim vozilom. 

 

Kako nam je rečeno, bilo je otežano gašenje požara zbog velike količine plastike i ostale gorive materije, kao i zbog niske temperature.

 

Istraga će utvrditi kako je došlo do požara.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 12 sati 4 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 5 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara