Dom učenika srednjih škola Milutin Milanković
Dom učenika srednjih škola Milutin Milanković
01.02.2024, 11:14

OGLAS o otuđenju vozila putem javnog nadmetanja

č: | fb:

Дом ученика средњих школа "Милутин Миланковић"  ул. Здравка Челара 16, Београд у складу са Одлуком Управног одбора бр. 01/567 од 13.12.2019.год. објављује

 

О Г Л А С

о отуђењу возила путем јавног надметања

 

 

I  Предмет јавног надметања

 

Отуђењев озила у власништву Дома ученика средњих школа "Милутин Миланковић" 

путем јавног надметања.

 

II Предмет туђења

 

Дом ученика средњих школа "Милутин Миланковић" отуђује следеће возило:

 

Марка: FIAT

Модел: PUNTO CLASSIC DYNAMIC AC

Број шасије: ZFA18800007041699

Боја: E CRVENA D

Број мотора: 188А40006323771

Запремина мотора 1242 cм³

Снага мотора: 44 kw

Маса: 875кg

Највећа дозвољена маса: 1385 кg

Број осовина: 2

Носивост: 0

Број места за седење: 5

Погонско гориво: бензин

Година производње: 2011.

 

Возило није увозномстању, истекла регистрација.

Почетна лицитациона цена: 90.822,28динара

 

III Време јавног надметања

 

  1. Јавно надметање ће се обавити писменим понудама дана 15.02.2024.године, са почетком у 12.00 часова у просторијама Дома ученика средњих школа "Милутин Миланковић", Здравка Челара 16.

 

  1. Депозит за учешће на јавном надметању износи 10% од почетне цене путничког возила.

 

Уплату депозита за лицитацију извршити на рачун 840-31392845-57 са позивом на бр. 9002150040174231700 модел 97, шифра плаћања 253, Дома ученика средњих школа "Милутин Миланковић", Здравка Челара 16, уколико је уплатилац правно лице. 

 

Уплату депозита за лицитацију извршити на рачун 840-31392845-57 са позивом на бр. 9002150040174231700 модел 97, шифра плаћања 153, Дома ученика средњих школа "Милутин Миланковић", Здравка Челара 16, уколико је уплатилац физичко лице.

 

На јавном надметању могу учествовати само лица која су положила депозит.

 

Рок за повраћај депозита учесницима који нису успели у поступку јавног надметања:

 

Учеснику у поступку који је понудио највиши износ цене за отуђење непокретности задржава се уплаћени депозит до потписивања купопродајног уговора и урачунава се у купопродајну цену. Учеснику у поступку који не понуди највиши износ цене, депозит за учешће ће се вратити најкасније у року од 5 дана од дана спровођења поступка јавног надметања. Понуђач - учесник у поступку који не уплати купопродајну цену у року утврђеним купопродајним уговором, или у року од 30 дана од дана доношења решења о отуђењу непокретности не приступи закључењу купопродајног уговора, губи право на повраћај уплаћеног депозита.

 

IV Рок за пријаву

 

Пријавезаучешћенајавномнадметањусадоказом о уплати депозита подносе се путем поште на адресу Дома ученика средњих школа "Милутин Миланковић", Здравка Челара 16 или предајом техничком секретару установе на истој адреси у затвореним ковертама са назнаком "Пријава за јавно надметање за продају возила".

 

Понуда правног лица мора да садржи: назив, седиште и број телефона и мора бити потписана од стране овлашћеног лица.

 

Уз понуду правног лица се прилаже оригинални извод из регистра привредних субјеката са подацима за то правно лице, не старији од 30 дана.

 

Понуда физичког лица мора да садржи: име и презиме, адресу, број личне карте и број телефона и мора бити потписана, а ако је то лице предузетник уз понуду се прилаже оригинални извод из регистра привредних субјеката или потврда да је предузетник уписан у одговарајући регистар, све не старије од 30 дана.

 

У случају да подносиоца понуде заступа пуномоћник, пуномоћје за заступање мора бити оверено од стране јавног бележника.

 

Понуда је непотпуна ако не садржи све што је прописано, ако нису приложене све исправе како је то предвиђено, односно ако не садржи све податке предвиђене огласом или су подаци дати супротно објављеном огласу.

 

Понуда је неблаговремена уколико није достављена до датума прикупљања понуда.

 

Пријаве се примају до 13.02.2024. годинедо 11.00 часова.

 

Критеријуми за избор најповољнијег понуђача: Непокретност се отуђује учеснику који је понудио највишу цену за отуђење непокретности. 

 

V  Начин и услови плаћања

 

По извршеном јавном надметању у рокуод 15 дана сачиниће се купопродајни уговор са купцем за возило које је предмет јавног надметања, када ће се извршити и уплата целокупне купопродајне цене.

 

Уплаћена аконтација се урачунава у купопродајну цену. Свим учесницима јавног надметања, осим најповољнијем, уплаћени депозит ће се вратити након спроведеног јавног надметања.

 

VI  Време и начин предаје у посед

 

Возило ће се предати у посед купцу по закључењу купопродајног уговора и прилагања доказа о уплати купопродајне цене у целости.

 

Увид у документацију (акт о власништву и измиреним трошковима коришћења непокретности) у вези са возилом можете добити на адреси Здравка Челара бр. 16, контакт особа је Невена Љутић, број телефона 065/23-02-343.

 

Возило се може погледати сваког радног дана у времену по договору, на адреси 16. aприла бр. 91, Палилула, Крњача у Београду.

 

 

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 18 sati 2 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 18 sati 3 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...