Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
17.03.2024, 09:02

Pucnjava u Valjevu, upucan muškarac

č: | fb:

U subotu pola sata pre ponoći dogodila se pucnjava u Valjevu u Sinđelićevoj ulici u blizini KK "Student". Upucan je muškarac S. T. (25) iz Valjeva. 

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznaju mladić je zadobio teže telesne povrede koje nisu opasne po život. Sa dva projektila pogođen je u predelu ramena, dok lakše povrede u predelu glave nisu nanete vatrenim oružjem. 

 

Prema nezvaničnim informacijama, S. T. se nalazio na mestu vozača u putničkom vozilu kada je u njega dva projektila ispalilo za sada nepoznato lice. Posle pucnjave lice je ušlo u obližnju pekaru tražeći drugu osobu koja je bila u društvu sa S. T. 

 

Policija će u toku dana izdati i zvanično saopštenje.

 

 

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara