Tri plus kartica
Tri plus kartica
03.04.2024, 09:03

Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu kartice

č: | fb:

Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu "Tri plus" iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva, na šalteru broj 12, saopštila je PR služba.

 

Takođe, majke koje tokom ove godine rode treće ili više dece, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

 

Iz Gradske uprave podsećaju da ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50 posto  kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije, a od prošle godine i 15 sati besplatnog parkinga.

 

"Pozivamo sve naše sugrađanke da preuzmu svoje ponosne kartice, ali i da se prijave za njih ukoliko to još nisu učinile. Mislim da je ovo odlična mera koju grad Valjevo sprovodi u oblasti socijalne zaštite ljudi i dece, jer su uz ove kartice višečlanim porodicama omogućeni brojni popusti ne samo u Valjevu, već širom Srbije. Majke uz kartice dobijaju katalog u kome se nalaze svi poslovni subjekti u kojima mogu ostvariti određene popuste. Pored ovih popusta, majke sa troje i više dece sada imaju i pravo na besplatne sate parkinga, a radimo na tome da obezbedimo još dosta pogodnosti”, poručio je Marko Jevtić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 17 sati 47 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 6 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 12 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...  · 1 komentar