Tri plus kartica
Tri plus kartica
03.04.2024, 09:03

Poziv majkama sa troje i više dece da preuzmu kartice

č: | fb:

Grad Valjevo je i ove godine u saradnji sa Pokretom za decu "Tri plus" iz Čačka obezbedio ponosne kartice majkama sa troje i više dece, koje se mogu preuzeti svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prizemlju Gradske uprave grada Valjeva, na šalteru broj 12, saopštila je PR služba.

 

Takođe, majke koje tokom ove godine rode treće ili više dece, mogu se prijaviti za ovu karticu podnošenjem zahteva u Gradskoj upravi.

 

Iz Gradske uprave podsećaju da ova kartica omogućava ostvarivanje brojnih pogodnosti, poput popusta od 10 do 50 posto  kod brojnih pravnih subjekata ne samo u Valjevu, već širom Srbije, a od prošle godine i 15 sati besplatnog parkinga.

 

"Pozivamo sve naše sugrađanke da preuzmu svoje ponosne kartice, ali i da se prijave za njih ukoliko to još nisu učinile. Mislim da je ovo odlična mera koju grad Valjevo sprovodi u oblasti socijalne zaštite ljudi i dece, jer su uz ove kartice višečlanim porodicama omogućeni brojni popusti ne samo u Valjevu, već širom Srbije. Majke uz kartice dobijaju katalog u kome se nalaze svi poslovni subjekti u kojima mogu ostvariti određene popuste. Pored ovih popusta, majke sa troje i više dece sada imaju i pravo na besplatne sate parkinga, a radimo na tome da obezbedimo još dosta pogodnosti”, poručio je Marko Jevtić, član Gradskog veća zadužen za socijalna pitanja.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 17 sati 54 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 23 sati 5 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara