Gradska kuća  (foto: Đorđe Đoković)
Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
09.04.2024, 06:54

Javna rasprava povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva

č: | fb:

Grad Valjevo je izradio Program razvoja turizma za period od 2023 - 2030. godine, kako bi se uskladio sa Programom razvoja grada, te je i Akcioni plan detaljno razvijen za navedeni period do 2030. godine, saopštila je PR služba grada Valjeva.

 

Program razvoja turizma grada Valjeva za 2023 - 2030. godinu pripremljen je u skladu sa Zakonom o turizmu Republike Srbije, Zakonom o ugostiteljstvu i usaglašen sa usvojenom Strategijom razvoja turizma Republike Srbije. Program je usaglašen i sa Pravilnikom o sadržini i načinu izrade programa razvoja turizma.

 

Povodom izrade Programa razvoja turizma grada Valjeva, održaće se javna rasprava u utorak, 9. aprila 2024. godine, u sali Skupštine grada Valjeva, sa početkom u 11 časova.

 

Glavni cilj Programa je da definiše strateške pravce razvoja turizma grada Valjeva, da doprinese unapređenju njegove konkurentske pozicije na tržištu, kao i opšte uslove za unapređenje turizma. Važan cilj Programa je definisanje koraka za podizanje konkurentnosti turističke destinacije, kao i jasnih koraka i pravaca razvoja do 2030. godine.

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 17 sati 20 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 22 sati 30 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara