Policija (foto: kolubarske.rs)
Policija (foto: kolubarske.rs)
25.04.2024, 07:00

Pojačana kontrola saobraćaja

č: | fb:

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

 

Kako je saopšteno, saobraćajna policija će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja – ručne radare, radare u sistemima video nadzora i uređaje za merenje brzine u vozilima bez obeležja policije ("presretačima"), dok će na autoputevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

 

"Napominjemo da će u sklopu ove akcije, koja se realizuje u saradnji sa organizacijom ROADPOL (mreža saobraćajnih policija Evrope), u sredu, 01. maja, u vremenu od 00,00 do 24,00 časa, realizovati akcija 'Speed Marathon', tokom koje će na najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno u trajanju od 24 časa", navedeno je u saopštenju policije.

 

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 5 sati 7 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 3 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 12 sati 23 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara