Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
28.04.2024, 07:21

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

č: | fb:

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. 

 

Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave, svaki dan do 5. maja.2024. godine biće organizovane panoramske vožnje žičarom, a u funkciji će biti avantura park i zip line. U periodu od 1. do 5. maja, od 10 do 16 časova, biće organizovano gađanje iz luka i strele, dok je bike park stalno otvoren za ljubitelje biciklizma.

Avantura park

Avantura park (Foto: Đorđe Đoković)

 

Što se tiče muzičkog sadržaja na ski stazi biće organizovano gostovanje DJ-eva. Posebno zanimljivo će biti za sam prvi maj, kada će u saradnji sa produkcijom Sonic SUNSET uz logorsku vatru biti organizovan DJ set i snimanje nastupa uz kadrove zalaska sunca iznad palninskih vrhova koji će kasnije biti objavljen.

 

Satnica nastupa: 1. maj od 15 časova DJ str8 i DJ hoffman; 4. maja od 13 časova White City Soul.

 

Restoran DivčiBAR, na ski stazi Crni vrh, radi svakog dana od 9 do 21 čas.

Aktuelno

Konferencija za novinare - Džez fest (foto: Kolubarske.rs)
Od 16. do 18. maja Pre 5 sati 8 minuta

Jubilarni 40. Džez festival - Spektakl za oči, uši i dušu

Jubilarni 40. Džez festival biće održan u Valjevu od 16. do 18. maja. Koncert jedne od najvećih svetskih zvezda kanadskog džez muzičara Đina Vanelija biće u Omni centru 16. maja od 21 čas. U petak...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 5 sati 7 minuta

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada Pre 1 dan 2 sati

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 3 komentara