Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
14.05.2024, 09:08

MUP: Pojačana kontrola autobusa i kamiona

č: | fb:

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, od 13. do 19. maja, sprovode međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači autobusa i teretnih vozila.

 

Kako se navodi u saopštenju, tokom akcije saobraćajna policija će patrole prvenstveno usmeravati na puteve sa najintenzivnijim saobraćajem autobusa i teretnih vozila. Poseban akcenat će biti na kontroli autobusa kojim se organizovano prevoze deca na ekskurzije, rekreativne nastave, kao i sportske i kulturno-umetničke manifestacije.

 

Pripadnici saobraćajne policije dosledno će kontrolisati poštovanje odredbi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima i neće dozvoliti otpočinjanje organizovanog prevoza dece u slučaju da se kontrolom utvrde nepravilnosti.

Aktuelno

Podzemni kontejneri na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Komunalno sređivanje Pre 8 sati 55 minuta

Divčibare dobilo 13 podzemnih kontejnera

Na Divčibarama je postavljeno 13 podzemnih kontejnera za odlaganje komunalnog otpada, čija je vrednost deset miliona dinara. Pored kontejnera postavljene su i posude za odlaganje žara. Biće...  · 4 komentara