Vidikovac Mali Golubac (foto: www.leparečvaljeva.rs)
Vidikovac Mali Golubac (foto: www.leparečvaljeva.rs)
28.05.2024, 12:42

Izgradnja platforme Mali Golubac

č: | fb:

"Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac na Divčibarama" biće finansirana sredstvima Ministarstva turizma i omladine, koje je obezbedilo 15 miliona dinara, dok će iz budžeta Valjeva biti izdvojeno tri miliona dinara.

 

Kako je objavljeno na sajtu "Lepa reč Valjeva", Turistička organizacija i grad Valjevo su izradili kompletan projekat sa pripremljenom građevinskom dozvolom i konkurisali kod Ministarstva turizma i omladine, koje je podržalo projekat "Platforme Mali Golubac" na konkursu za dodelu subvencija i transfera namenjenih za projekte razvoja turizma.

Vidikovac Mali Golubac

Vidikovac Mali Golubac (Foto: www.leparečvaljeva.rs)

Platforma za posmatranje vidikovca Mali Golubac biće postavljena na mestu koje povezuje Mali i Veliki Golubac i predstavljaće mesto na kome će uživati posetioci prirode. Golubac je jedan od najlepših vrhova planine Maljen, sa koga se pruža neverovatan pogled na zapadu ka Povlenu, Maglešu, Jablaniku i Medvedniku, na severu u daljini na Cer., objavljeno je na sajtu "Lepa reč Valjeva".

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 17 sati 31 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara