Smeće u ulici Vojvode Stepe  (foto: Ozon Press)
Smeće u ulici Vojvode Stepe (foto: Ozon Press)
09.07.2024, 10:25

Gomile smeća na čačanskim ulicama

č: | fb:

Izbori su završeni, građani su rekli svoje, ali konačni rezultati izbora se još uvek ne znaju jer većina članova Gradske izborne komisije, sastavljena od predstavnika vladajućih stranaka, predvođena predsednicom GIK Ljiljanom Stanišić danima teraju inat sa zakonom i Višim sudom u Čačku, pokušavajući da falsifikuju i promene izbornu volju građana.

 

Čačak je tako jedini grad u Srbiji u kome se još uvek ne zna ko će biti nova vlast, a dok vlada stara vlast svedoci smo javašluka u radu komunalne službe nadležne za odnošenje smeća iz domaćinstava i privrednih subjekata.

 

Zbog zabrane deportovanja smeća iz Čačka na regionalnu dešponiju Duboko, smeće se u hiljadama tona odlaže na lokaciji transfer stanice u naselju  Prelići, a poslednjih dana se gomila i na čačanskim ulicama.

Smeće na čačanskim ulicama

Smeće na čačanskim ulicama (Foto: Ozon Press)

Smećem je blokiran trotoar tako da su prolaznici i majke sa decom u kolicima primorane da se kreću kolovozom ove inače izuzetno prometne ulice.

Glas ZA slobodu medija

Glas ZA slobodu medija

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 19 sati 7 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara