Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
Opšta bolnica (foto: Đorđe Đoković)
28.05.2014, 09:24

Podrška zaposlenih u bolnici

č: | fb:

U Valjevskoj bolnici pokrenuta je inicijativa za prikupljanje dobrovoljne pomoći postradalima i ugroženima od poplava, objavljeno je na sajtu te ustanove (www.zcvaljevo.rs). Dr Dobrivoje Grujučić, vd direktor, doneo je odluku o prikupljanju dobrovoljne pomoći u visini jednodnevne majske zarade. Zaposleni, koji to žele, mogu dati pisanu saglasnost na obustavu jednodnevne zarade pri konačnom obračunu za taj mesec.

Na sajtu Opšte bolnice Valjevo takođe je objavljeno da su lekari te ustanove učestvovali u evakuaciji stanovništva Uba i Obrenovca, a tehnička služba je omogućila prevoz neophodnog materijala, lekova, garderobe u akcijama organizovanim na Ubu, u Rebelju i Obrenovcu. Bolnica je obezbedila 50 paketa hrane za ubske bebe, a Sindikat lekara i farmaceuta je za najugroženije na tom području poslao 500 litara vode za piće.  

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 4 sati 56 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...