Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
21.11.2014, 17:37

"iRevolucija" u Valjevu

č: | fb:

iRevolucija naziv je internet konferencije o najnovijim komunikacijskim trendovima u digitalnom dobu, koja će se po prvi put održati u Valjevu, u subotu, 22. novembra u Centru za kulturu, sa početkom u 10.30 sati. Na konferenciji će učestvovati najpoznatiji srpski blogeri i blogerke, kao i stučnjaci iz oblasti online marketinga, odnosa sa medijima i javnošću i programeri, koji su svojim delovanjem na internetu postigli veliki uspeh i uticaj. iRevolucija treba da doprinese razvoju digitalne pismenosti i razumevanju najnovijih internet fenomena, ali i približi mogućnosti zarađivanja na internetu i otvorena je za sve korisnike interneta koji žele da unaprede svoja znanja iz ovih oblasti.

Na konferenciji će se govoriti o revoluciji u prenosu informacija, značaju i primeni poslovne i društvenih mreža, uticaju i edukativnom karakteru blogova, alternativnoj valuti na internetu – bitkoinu, tradicionalnim i online medijima... Na njoj će govoriti novinar, tviteraš i vlasnik agencije za odnose sa javnošću PROMOst Srđan Staletović i autorka jednog od naupečatljivijih blogova u regionu - Mooshema koji propagira zdrav život Tatjana Vehovec. Vlasnik LBS Team agency i osnivač tviter imenika tvitni-me Željko Šubašić govoriće o Tviteru u društenoj i korporativnoj kulturi, dok će „Online uticaj kao vrednost novog doba“ biti tema Milana Kamponeskog, autora jednog od najčitanijih blogova u Srbiji u kojem se potpisuje sa Amitz E. Dulniker...

Na konferenciji će govoriti i dva programera, bitcoin - internet valutu predstaviće Boris Hex Prpić, autor prvog domaćeg pretraživača malih oglasa gOglasi, kao i proizvoda dostupnih online kupovinom ceger.rs, ali i osnovač Piratske partije Srbije i bitkoin srpske zajednice bitkoin.rs. Iz Amerike, putem livestreaminga, uključiće se talentovani programer iz Beograda, učesnik naučnih škola u IS Petnica Nebojša Šabović, koji će govoriti o mogućnostima poslovne mreže Linkedin u kojoj je radio od njenog pokretanja.

U panel diskusiji, na kojoj će se govoriti o današnjem uticaju bloga, razgovaraće Ana Jovanović, psiholog u Logopedsko edukativnom centru Čabarkapa, bloger mr Vladimir Stanković aka DedaBor, inače direktor Osnovne škole Đura Đaković u Krivelju kod Bora i Milan Kamponeski.

Nakon konferencije, biće održan koncert valjevskog Tria Amoroso, dok je za 22 sata predviđena žurka i druženje, uz DJ Aleksandra Markovića i Mark Dub-a.

Organizator iRevolucije u Valjevu je agencija za online marketing New balance sa prijateljima, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 20 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 22 sati 57 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara