Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
20.01.2015, 11:03

Valjevci zadovoljni kvalitetom vode

č: | fb:

Valjevci nemaju primedbe na vodosnabdevanje, čak su izuzetno zadovoljni, kao i izgledom i kvalitetom vode, rezultati su ankete o zadovoljstvu potrošača pruženim uslugama, koju je uradilo JKP “Vodovod”. Kako je saopšteno iz ovog javnog preduzeća anketa je sprovedena sa ciljem da se identifikuju prednosti i mane vodosnabdevanja, kao i da se oceni rad gradskog “Vodovoda”.

Prema rezultatima ankete, potrošači su najviše primedbi imali na loše i nedovoljno informisanje. Navode da ne znaju kome mogu da se obrate u slučaju tehničkih problema, kvarova i građevinskih radova, kao i kome se obratiti zbog problema i nejasnoća sa računima.

Iz gradskog “Vodovoda” obaveštavaju potrošače da se u slučaju tehničkih problema mogu obratiti sektoru „Održavanje, rekonstrukcija i izgradnja“ u ulici Branka Radičevića bb ili na telefon 014/221-128. U slučaju problema sa računom potrošači se mogu obratiti službi „Finansijska operativa“ u ulici Vuka Karadžića 26 ili na telefon 014 / 222-512, lokal 120.

Iz “Vodovoda” poručuju da će, svesni da građevinski radovi mogu dovesti do poremećaja u vodosnabdevanju i samim tim otežati uslove života naših sugrađana, nastojati da potrošače blagovremeno obaveste o terminima početka i završetka radova.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 38 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 38 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar