"Česmovača" (foto: Đorđe Đoković)
24.02.2015, 10:34

Vodovod zavrće slavine

č: | fb:

Građani za utrošenu vodu duguju oko 150 miliona dinara što ugrožava poslovanje gradskog Vodovoda, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća. S obzirom na to da su iscrpljene sve mogućnosti, od slanja obaveštenja, opomena, pozivanja na dogovor do pokušaja reprograma dugova, Vodovod je prinuđen da preduzme krajnju meru – isključenje dužnika sa vodovodne mreže.

Rešenja o isključenju poslata su na oko 100 adresa i to korisnika koji nisu izmirili svoja dugovanja ni nkon opomena i rešenja, a račune nisu plaćali duži vremenski period. U Vodovodu se nadaju da će rešenja predstavljati najozbiljniju opomenu potrošačima da blagovremeno reaguju i izmirenjem obaveza spreče da ostanu bez vode. Poručuju da cilj nije da potrošačima bude isključena voda već da korisnici imaju uredno vodosnabdevanje i da redovno izmiruju svoje obaveze.

Ne plaćanje računa za utrošenu vodu može ugroziti održavanje sistema, nabavku opreme i druge poslove, tako da milionska dugovanja jesu potencijalno veliki problem za preduzeće, saopšteno je iz „Vodovoda“.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 20 sati 54 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 23 sati 31 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara