Skupština grada (foto: Kolubarske.rs)
Skupština grada (foto: Kolubarske.rs)
27.02.2015, 16:27

Novi v.d. direktora Centra za socijalni rad i Arhiva

č: | fb:

Odbornici Skupštine grda danas su izabrali nove v.d. direktora Centra za socijlni rad i Istorijskog arhiva, dok su produženi mandati vršioca dužnosti direktora Ustanove za fizičku kulturu  „Valis”, Centra za kulturu i Direkcije za robne rezerve. Kaja Jovanović više nije direktorka Centra za socijalni rad, jer su odbornici odlučili da v.d direktora bude Katarina Vlajković, pravnica te ustanove, koja je dobila saglasnost Ministarstva za socijalnu zaštitu za imenovanje za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad. Odboirnici su prihvatili i smenu direktora Međuopštinskog istorijskog arhiva Stanojke Minić, a umesto nje za vršioca dužnosti direktora postavljena je Snežana Radić, zaposlena u toj ustanovi.

Aleksandar Mijailović biće i nrednih šest meseci v.d. direktora “Valisa”, Miloš Smiljanić v.d. direktora Centra za kulturu i Gorn Marjanović v.d. direktora Direkcije za robne rezerve.

Jedino je JP „Kolubra” dobilo direktora izabranog po konkursu na mandat od četiri godine. Nakon trogodišnjeg v.d. direktorovanja Miodrag Marković je danas imenovan za direktora JP „Kolubara”, koje se bavi izgradnjom brane Stubo-Rovni.

Aktuelno

Ubska gimnazija (foto: Dragana Nedeljković)
U septembru Pre 23 sati 21 minuta

Ubska Gimnazija otvara sportsko odeljenje

Ubska Gimnazija "Branislav Petronijević" će od školske 2024/25. godine, pored dva postojeća odeljenja opšteg tipa, imati i jedno novo, specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima...

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
Od 22. do 26. maja Pre 20 sati 22 minuta

Sedmo međunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice"

Va­ljevska muzička škola realizovaće sedmo me­đunarodno takmičenje gudača "Zlatne stepenice" u koncertnim salama Muzičke škole "Živorad Grbić" i Valjevske gimnazije od 22. do 26. maja.