Skupština grada (foto: Kolubarske.rs)
Skupština grada (foto: Kolubarske.rs)
27.02.2015, 16:27

Novi v.d. direktora Centra za socijalni rad i Arhiva

č: | fb:

Odbornici Skupštine grda danas su izabrali nove v.d. direktora Centra za socijlni rad i Istorijskog arhiva, dok su produženi mandati vršioca dužnosti direktora Ustanove za fizičku kulturu  „Valis”, Centra za kulturu i Direkcije za robne rezerve. Kaja Jovanović više nije direktorka Centra za socijalni rad, jer su odbornici odlučili da v.d direktora bude Katarina Vlajković, pravnica te ustanove, koja je dobila saglasnost Ministarstva za socijalnu zaštitu za imenovanje za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad. Odboirnici su prihvatili i smenu direktora Međuopštinskog istorijskog arhiva Stanojke Minić, a umesto nje za vršioca dužnosti direktora postavljena je Snežana Radić, zaposlena u toj ustanovi.

Aleksandar Mijailović biće i nrednih šest meseci v.d. direktora “Valisa”, Miloš Smiljanić v.d. direktora Centra za kulturu i Gorn Marjanović v.d. direktora Direkcije za robne rezerve.

Jedino je JP „Kolubra” dobilo direktora izabranog po konkursu na mandat od četiri godine. Nakon trogodišnjeg v.d. direktorovanja Miodrag Marković je danas imenovan za direktora JP „Kolubara”, koje se bavi izgradnjom brane Stubo-Rovni.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 17 sati 57 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara