Putari na Prisadama (foto: Đorđe Medenica)
Putari na Prisadama (foto: Đorđe Medenica)
06.03.2015, 10:42

Noćna smena na Prisadama

č: | fb:

Dok Valjevci gledaju u Kolubaru i mere vodostaj, Ubljani u reku Ub, koju su preventivno opasali džakovima sa peskom, a Osečanci strahuju od izlivanja Jadra, meštani Lelića, i ostalih sela Valjevskih planina, mere visinu snega, koji pada od srede uveče. Kažu napadalo je preko 30 centimetara. Sećaju se da je martovskog snega bivalo i preko metar. “Zato je ovaj sitnica”. Sitnica ili ne sinoć su ekipe “Ingrap omnija” čistile sneg na putnom pravcu ka Leliću.

Na Mravinjcima visina snega je već preko 60 centimetara i kažu uporno pada, pa neće biti iznenađenje ako dostigne visinu i do metar! Đorđe Medenica, koji se službeno  našao sinoć oko 21 čas na Prisadama fotografisao je noćnu smenu putara preduzeća “Ingrap omni”.

Kako saznajemo i na Divčibarama sneg pada neprekidno više od 30 časova i dostigao je visinu od minimum 50 centimetara. Putevi su prohodni.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 3 sati 23 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar