Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
07.06.2014, 10:15

Pobednik Martin Pantović iz Kraljeva

č: | fb:

Srednjoškolac Martin Pantović  iz  Kraljeva pobednik  je 46. Republičke smotre  recitatora "Pesniče naroda mog" održanoj u Valjevu.

Drugo mesto kod srednjoškolaca pripalo je Irini Marjanović iz  Valjeva, a treće Stefanu Marinkoviću iz Krupnja. Kod mladjih osnovaca pobedila je Ljiljana Knežević iz Kule, ispred  Dunje Marjanović iz Lazarevca i  Sare Trdenić iz Beograda - Cukarica.

Medju starijim osnovcima najbolja je bila Jovana Popović sa Novog Beograda, ispred Pavla Veselinovića iz Užica i Martina Krajčika iz Bačkog Petrovca.

Učestvovalo je 115 osnovaca i srednjoškolaca iz Srbije i Vojvodine, koji su se prethodno takmičili na opštinskim i okružnim smotrama.

Odluke o najboljima doneo je žiri, čiji je predsednik bio profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Miodrag Dešić, a članovi novosadski glumac Miodrag Petrović  i mionički pozorišni reditelj Miroslav Trifunović. 

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan 2 sati

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 1 dan

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 11 komentara