Istovar pomoći u Crvenom krstu (foto: Đorđe Đoković)
Istovar pomoći u Crvenom krstu (foto: Đorđe Đoković)
07.06.2014, 19:03

Rumunski policajci dali osam tona pomoći

č: | fb:

Rumunski sindikat policije dostavio je osam tona humanitarne pomoći  Crvenom krstu u Valjevu za pomoć ugroženima poplavama, izjavio je danas predsednik reprezentativnog Nezavisnog sindikata policije  Velimir Lukić, prenosi Beta.

Lukić je naveo da se rumunski sindikat pridružio akciji kojom Nezavisni sindikat policije pomaže ugroženima u poplavljenim područjima.

"Sa kolegama iz Rumunije posetili smo najugroženija područja i dopremili pomoć onima kojima je potrebna. Zahvalni smo Sindikatu rumunske policije koji se priključio velikoj humanitarnoj akciji. Takodje smo ponosni na sve članove NSP koji ne prestaju da preduzimaju aktivnosti kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija", naveo je Lukić.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 9 sati 33 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 12 sati 53 minuta

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.