Istovar pomoći u Crvenom krstu (foto: Đorđe Đoković)
Istovar pomoći u Crvenom krstu (foto: Đorđe Đoković)
07.06.2014, 19:03

Rumunski policajci dali osam tona pomoći

č: | fb:

Rumunski sindikat policije dostavio je osam tona humanitarne pomoći  Crvenom krstu u Valjevu za pomoć ugroženima poplavama, izjavio je danas predsednik reprezentativnog Nezavisnog sindikata policije  Velimir Lukić, prenosi Beta.

Lukić je naveo da se rumunski sindikat pridružio akciji kojom Nezavisni sindikat policije pomaže ugroženima u poplavljenim područjima.

"Sa kolegama iz Rumunije posetili smo najugroženija područja i dopremili pomoć onima kojima je potrebna. Zahvalni smo Sindikatu rumunske policije koji se priključio velikoj humanitarnoj akciji. Takodje smo ponosni na sve članove NSP koji ne prestaju da preduzimaju aktivnosti kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija", naveo je Lukić.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 23 sati 3 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara