Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:04

Registrovana kombi vozila u Valjevu i Osečini

č: | fb:

Kombi vozila „Iveko“, koja je Ministarstvo prosvete Srbije darivalo Valjevu i Osečini za prevoz „đaka pešaka“, registrovana su posle skoro dvomesečnih administrativnih peripetija, potvrđeno je Kolubarskim.rs u tim lokalnim samoupravama.

Ostaje, međutim, nepoznanica kako će ta vozila biti korišćena s obzirom na neprecizne odredbe ugovora ministarstva i lokalnih samouprava. Kombi vozila se vode na Gradskoj, odnosno Opštinskoj upravi u Valjevu i Osečini, mogu ih voziti samo „licencirani vozači“ uz nepoznanicu gde će biti zaposleni, a namenjena su prevozu đaka iz Popučaka ili Balačke u valjevskoj opštini, odnosno seoskih osnovnih škola u Podgorini.

U Osečini su takođe planirali da kombi „Iveko“ koriste i za prevoz učenika na takmičenja van opštinskog centra, kao i sportskih ekipa za koje uglavnom nastupaju đaci. U Podgorini, posebno u selima oko Pecke, više od 50 odsto osnovaca su „đaci pešaci“.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 54 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara