Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Minibus (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:04

Registrovana kombi vozila u Valjevu i Osečini

č: | fb:

Kombi vozila „Iveko“, koja je Ministarstvo prosvete Srbije darivalo Valjevu i Osečini za prevoz „đaka pešaka“, registrovana su posle skoro dvomesečnih administrativnih peripetija, potvrđeno je Kolubarskim.rs u tim lokalnim samoupravama.

Ostaje, međutim, nepoznanica kako će ta vozila biti korišćena s obzirom na neprecizne odredbe ugovora ministarstva i lokalnih samouprava. Kombi vozila se vode na Gradskoj, odnosno Opštinskoj upravi u Valjevu i Osečini, mogu ih voziti samo „licencirani vozači“ uz nepoznanicu gde će biti zaposleni, a namenjena su prevozu đaka iz Popučaka ili Balačke u valjevskoj opštini, odnosno seoskih osnovnih škola u Podgorini.

U Osečini su takođe planirali da kombi „Iveko“ koriste i za prevoz učenika na takmičenja van opštinskog centra, kao i sportskih ekipa za koje uglavnom nastupaju đaci. U Podgorini, posebno u selima oko Pecke, više od 50 odsto osnovaca su „đaci pešaci“.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 22 sati 49 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara