SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:54

Počelo kupanje u Petnici

č: | fb:

Danas je počela sezona kupanja u SRC Petnica. Prvi kupači na petničkim bazenima su, u okviru sportskog dana, valjevski gimnazijalci. Pored 400 gimnazijalaca u Petnici je i pedesetak kupača koji su, kako rekoše, jedva dočekali početak sezone kupanja.

Iz Ministarstva regionalnog razvoja  i lokalne samouprave još nije stigao odgovor  na zahtev UFK „Valis“ da angažuje sezonske radnike, među kojima su čuvari, čistačice, ali i spasioci.

- Dok odgovor iz Ministarstva ne stigne angažovali smo četiri volontera koji će raditi kao spasioci a ostali sezonski radnici, čuvari i čistačice će umesto na otvorenim terenima i sportskim dvoranama raditi u Petnici, dok ne dobijemo odobrenje za angažovanje sezonskih radnika – kaže direktor Aleksandar Mijailović.

Cene ulaznica u SRC Petnica su nepromenjene u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Celodnevna ulaznica košta 200 dinara, popodnevna od 15 časova košta 150 dinara, dečja (do 7 godina)  je 100 dinara. Mesečna pretplata  je 1800, dok je cena sezonske ulaznice 3.600 dinara.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan 1 sati

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 1 dan

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 11 komentara