SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:54

Počelo kupanje u Petnici

č: | fb:

Danas je počela sezona kupanja u SRC Petnica. Prvi kupači na petničkim bazenima su, u okviru sportskog dana, valjevski gimnazijalci. Pored 400 gimnazijalaca u Petnici je i pedesetak kupača koji su, kako rekoše, jedva dočekali početak sezone kupanja.

Iz Ministarstva regionalnog razvoja  i lokalne samouprave još nije stigao odgovor  na zahtev UFK „Valis“ da angažuje sezonske radnike, među kojima su čuvari, čistačice, ali i spasioci.

- Dok odgovor iz Ministarstva ne stigne angažovali smo četiri volontera koji će raditi kao spasioci a ostali sezonski radnici, čuvari i čistačice će umesto na otvorenim terenima i sportskim dvoranama raditi u Petnici, dok ne dobijemo odobrenje za angažovanje sezonskih radnika – kaže direktor Aleksandar Mijailović.

Cene ulaznica u SRC Petnica su nepromenjene u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Celodnevna ulaznica košta 200 dinara, popodnevna od 15 časova košta 150 dinara, dečja (do 7 godina)  je 100 dinara. Mesečna pretplata  je 1800, dok je cena sezonske ulaznice 3.600 dinara.

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 18 sati 14 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara