SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
10.06.2014, 09:54

Počelo kupanje u Petnici

č: | fb:

Danas je počela sezona kupanja u SRC Petnica. Prvi kupači na petničkim bazenima su, u okviru sportskog dana, valjevski gimnazijalci. Pored 400 gimnazijalaca u Petnici je i pedesetak kupača koji su, kako rekoše, jedva dočekali početak sezone kupanja.

Iz Ministarstva regionalnog razvoja  i lokalne samouprave još nije stigao odgovor  na zahtev UFK „Valis“ da angažuje sezonske radnike, među kojima su čuvari, čistačice, ali i spasioci.

- Dok odgovor iz Ministarstva ne stigne angažovali smo četiri volontera koji će raditi kao spasioci a ostali sezonski radnici, čuvari i čistačice će umesto na otvorenim terenima i sportskim dvoranama raditi u Petnici, dok ne dobijemo odobrenje za angažovanje sezonskih radnika – kaže direktor Aleksandar Mijailović.

Cene ulaznica u SRC Petnica su nepromenjene u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Celodnevna ulaznica košta 200 dinara, popodnevna od 15 časova košta 150 dinara, dečja (do 7 godina)  je 100 dinara. Mesečna pretplata  je 1800, dok je cena sezonske ulaznice 3.600 dinara.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 2 sati 12 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 4 sati 49 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar