Bazen u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
Bazen u Petnici (foto: Đorđe Đoković)
04.06.2015, 08:22

Ove sedmice besplatno

č: | fb:

Petnički bazeni rade od 1. juna, dnevno ih poseti oko 300 kupača, a kapije Sportsko-rekreativnog centra su prvih pet dana otvorene i ulaz se ne naplaćuje. To je, kako kažu u UFK “Valis”, koji gazduje bazenima, promocija nove sezone.

Uz standardne sadržaje, kao i prethodnih godina, novina je mogućnost korišćenja novih svlačionica napravljenih 2014. ispod tribina kako bi mogao da se koristi balon nad olimpijskim bazenom tokom zime.

Celodnevna ulaznica iznosi 200 dinara, za popodnevno kupanje od 15.00 sati plaća se 150 dinara, dok deca stara između tri i sedam godina ulaz na bazene plaćaju 100 dinara. Deca do tri godine ulaz ne plaćaju, a za kolektivne posete ulaz je 150 dinara.

Noćno kupanje staje 200 dinara, mesečna pretplatna karta je 2.000, a ulaznica za letnju sezonu 4.000 dinara. Propusnice za kurs obuke neplivača, kao i za škole plivanja i vaterpola staju po 3.500 dinara.

Za školski čas se plaća 70 dinara po posetiocu, a za sportski dan učenika osnovnih i srednjih škola po 130 dinara. Petničke bazene će po tom osnovu, ovoga vikenda, tradicionalno “ponoviti” gimnazijalci.

U “Valisu” se nadaju boljoj godini od prošle, u kojoj je, zbog lošeg vremena, poplava i sve što je snašlo Srbiju i Valjevo, prodato tek oko 50.000 ulaznica.

 

 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 4 sati 45 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...