Česma na Trgu Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
Česma na Trgu Živojina Mišića (foto: Đorđe Đoković)
13.06.2015, 19:29

Do jutra svi će dobiti vodu

č: | fb:

Nakon pet dana radova, zbog čega je 21.000 građana bila bez vode, a preko dve hiljade čak i više od 42 časa, rekonstrukcija cevovoda je završena i vodosnabdevanje Valjeva je stabilizovano.

Od jutros traje punjenje cevovoda pitkom vodom i distribucija ka krajnjim korisnicima i veći deo grada je već sada uredno snabdeven vodom, saopšteno je iz Gradske uprave.

Najviše zone Petog puka, Radino brdo, Mrčić i Paune najkasnije do sutra ujutro će dobiti vodu. Ovo su, inače, zone koje su najviše bile bez vode, zbog visinske razlike, udaljenosti od Fabrike na Pećini, ali i velikog broja nelegalnih i nepravilnih priključaka.

Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić se u ime grada Valjeva još jednom zahvalio građanima na strpljenju i razumevanju, uz izvinjenje zbog poteškoća koje su imali proteklih dana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 13 sati 26 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 27 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...