Asfaltiranje Karađorđeve ulice (foto: Kolubarske.rs)
Asfaltiranje Karađorđeve ulice (foto: Kolubarske.rs)
03.07.2015, 08:02

Završetak radova, ipak, sledeće nedelje

č: | fb:

Umesto dva dana pre roka, kako je bilo najavljeno, rekonstrukcija Karađorđeve ulice biće završena tri dana posle roka. Direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da se minimalno kasni sa završetkom radova u odnosu na planirani rok jer nije bilo moguće ranije postaviti novi sloj asfalta zbog nekoliko kišnih dana.

„Juče je postavljen prvi sloj asfalta debiljine sedam centimetara, u ponedeljak će biti postavljen i drugi od pet centimetara, čime će biti završeno asfaltiranje Karađorđeve u dužini od 300 metara. Preostaje da se priključi ulična rasveta, stubovi su već postavljeni, i da se urade spojevi oko behaton ploča“, kaže Jeremić. On očekuje da će svi građevinski poslovi biti završeni do srede, sledi obeležavanje i postavljanje saobraćajne signalizacije, tako da će najkasnije do petka rekonstruisana Karađorđeva ulica biti puštena u saobraćaj.

Radovi u Karađorđevoj ulici

Radovi u Karađorđevoj ulici (Foto: Kolubarske.rs)

Rekonstrukcija Krađorđeve ulice u dužini 300 metara od Vojvode Mišića do Dušanove ulice počela je 4. maja, a prema ugovoru radovi, koji koištaju 300 miliona dinara, trebalo je da budu završeni za 60 radnih dana. 

Uskoro novi asfalt uz Gradac

Iz Gradske direkcije najavljuju da će u avgustu početi radovi na sanaciji Ulice Prva brazda. Pomoćnik direktora Gradske direkcije Milan Trifunović kaže da će 5,9 miliona dinara biti utrošeno na revitalizaciju asfalta pored reke Gradac. “Radovi će početi tek nakon završetka mosta na Aničićima i kod Krive vrbe, koji bi trebalo da budu izgrađeni za mesec dana. Sledi raspisivanje tendera, tako da asfaltiranje Ulice Prva brazda sigurno neće početi pre avgusta”, kaže Trifunović.

Golubačka ulica

Golubačka ulica (Foto: Đorđe Đoković)

U okviru investicionog održavanja završeno je asfaltiranje Golubačke ulice u dužini 200 metara, koja je koštala milion dinara. Uskoro će biti asfaltirane Vrnjačka u dužini od 240 metara i Ulica Vranjska, najavljuju iz Gradske direkcije.

 

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 11 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...