Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Vodovod Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
24.09.2015, 09:24

Opomena vraćena, adresa nepoznata...

č: | fb:

Uvidom u bazu podataka JKP „Vodovod” uočeno je da su pojedini korisnici promenili adresu ili više nisu vlasnici objekta, a to nije prijavljeno, niti su te promene evidentirane u registar potrošača. Otuda iz javnog preduzeća poizivaju potrošače da prijave promene ili će biti isključeni sa vodovodne mreže. 

U „Vodovodu” su nam rekli da je još ranije trebalo ažurirati bazu korisnika, jer je evidentno da je došlo do promena, a to je uočeno kada se od 500 opomena pred isključenje poslatih na adrese potrošača, koji godinama ne plaćaju račune, vratilo više od 150 opomena zbog ili smrti vlasnika ili adresa nepoznata, kako je naznačeno uz vraćene opomene.

Zbog toga „Vodovod” poziva sve korisnike koji nisu više vlasnici objekta zbog selidbe, prodaje ili iz nekog drugog razloga da najkasnije do 30. oktobra dođu u prostorije javnog preduzeća, sa  dokazom o pravnom osnovu takve promene (nasledno rešenje, ugovor o kupoprodaji...)

"U suprotnom bićemo prinuđeni da neevidentirane korisnike isključimo iz sistema vodosnabdevanja", poručuju iz "Vodovoda".

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...