Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Balon u Petnici (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
29.01.2016, 12:18

U „zimskom“ bazenu besplatno kupanje

č: | fb:

U „zimskom“ bazenu SRC Petnica od danas je besplatno kupanje za decu, osnovce, srednjoškolce i studente. Upravni odbor UFK „Valis“ doneo je odluku da mladima iz Valjeva, ali i iz svih opština Kolubarskog okruga, omogući besplatno kupanje u „balonu“ do 1. maja, do kada će biti u funkciji „zimski" bazen. Direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović kaže da je uprava ustanove i ranije razmatrala mogućnost besplatnog ulaza za najmlađe, ali su se na ovaj korak odlučili sada, pre svega, zbog raspusta, kao i zbog činjenice da „balon“ koriste pretežno stariji sugrađani, dok dece i mladih nema. 

Po ovoj odluci u zimskom kupanju mogu uživati deca, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti visokih škola i fakulteta do 30 godina starosti sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Kolubarskog okruga. Besplatan ulaz u ''balon'' za đake i studente je isključivo uz đačku knjižicu ili indeks na osnovu kojih se utvrđuje identitet, učenički i studentski status, kao i mesto prebivališta ili boravišta. Deca do sedam godina starosti u "balon" mogu ući u pratnji roditelja ili staratelja.

„Zimski” bazen u SRC Petnica, osim plivača i vaterpolista, od sredine decembra koriste i građani, kojima je na raspolaganju radnim danom od 15.00 do 19.00 časova, a vikendom od 12.00 do 18.00 časova, a cena ulaznice je 250 dinara. 

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara