Direktor Vidraka Đorđe Milanović (levo) (foto: Đorđe Đoković)
Direktor Vidraka Đorđe Milanović (levo) (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2014, 13:08

Nema poskupljenja komunalija

č: | fb:

Usluge Vidraka, Vodovoda i Poleta neće poskupeti, odlučilo je Gradsko veće na današnjoj sednici. Analizirajući posledice koje su ostavile poplave i stanje u kome su se, zbog elementarne nepogode, našli građani javna komunalna preduzeća su odustala od povećanja cena usluga. „Novac koji bi javna preduzeća prihodovala od poskupljenja biće nadoknađen iz sopstvenih prihoda”, pojasnio je zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Podsećamo, Gradsko veće je 9. maja odobrilo Vodovodu, Vidraku i Poletu nove, više cene usluga, o čemu je Skupština trebalo da se izjasni na sednici koja je održana 20. maja.

Međutim dnevni red te sednice je promenjen zbog katastrofalnih poplava, tako da je razmatran samo izveštaj o preduzetim merama nakon elementarne nepogode. U međuvremenu, zbog teške situacije i obzira prema građanima, gradsko rukovodstvo je odustalo od najavljenog  poskupljenja i to za deset odsto usluge Vodovoda, odnosno 11 odsto usluge Vidraka.

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 18 sati 48 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara