Direktor Vidraka Đorđe Milanović (levo) (foto: Đorđe Đoković)
Direktor Vidraka Đorđe Milanović (levo) (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2014, 13:08

Nema poskupljenja komunalija

č: | fb:

Usluge Vidraka, Vodovoda i Poleta neće poskupeti, odlučilo je Gradsko veće na današnjoj sednici. Analizirajući posledice koje su ostavile poplave i stanje u kome su se, zbog elementarne nepogode, našli građani javna komunalna preduzeća su odustala od povećanja cena usluga. „Novac koji bi javna preduzeća prihodovala od poskupljenja biće nadoknađen iz sopstvenih prihoda”, pojasnio je zamenik gradonačelnika Žarko Kovač.

Podsećamo, Gradsko veće je 9. maja odobrilo Vodovodu, Vidraku i Poletu nove, više cene usluga, o čemu je Skupština trebalo da se izjasni na sednici koja je održana 20. maja.

Međutim dnevni red te sednice je promenjen zbog katastrofalnih poplava, tako da je razmatran samo izveštaj o preduzetim merama nakon elementarne nepogode. U međuvremenu, zbog teške situacije i obzira prema građanima, gradsko rukovodstvo je odustalo od najavljenog  poskupljenja i to za deset odsto usluge Vodovoda, odnosno 11 odsto usluge Vidraka.

Aktuelno

Dobitnici Vukove nagrade (foto: )
Za 2023. godinu Pre 18 sati 43 minuta

Izuzetna Vukova nagrada dodeljena valjevskoj biblioteci

Matična biblioteka "Ljubomir Nenadović" dobitnik je Izuzetne Vukove nagrade za 2023. godinu. Direktorki Matične biblioteke Violeti Milošević nagrada je uručena na tradicionalnoj svečanosti u...