Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2014, 18:17

Vujić Subotić novi načelnik uprave

č: | fb:

Novi načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, od danas je diplomirani pravnik Aleksandar Vujić Subotić. Ovo imenovanje potvrđeno je na sednici Gradskog veća.

Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove od početka marta do danas  bila je Dragana Đenić, koja je funkciju načelnika obavljala i u vreme koalicione vlasti demokrata i socijalista. Na funkciju vršioca dužnosti Dragana Đenić je postavljena nakon izlaska naprednjaka iz lokalne vlasti nasledivši Stamenka Svitlicu iz SNS.

Aleksandar Vujić Subotić se jedini javio na konkurs, za izbor načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, koji je okončan 14. maja.

Vujić Subotić, rođen je 1983. godine, završio je  Pravni fakultet u Beogradu. Ima petogodišnje radno iskustvo, kao pomoćnik regionalnog direktora u „Progard Securitas”, bio je službenik za javne nabavke u Predškolskoj ustanovi, potom je bio angažovan na pravnim poslovima u gradskoj upravi, zatim sekretar kabineta gradonačelnika i bio je zaposlen u Gradskoj direkciji. Član je Socijalističke partije Srbije.

Izborom Aleksandra Vujića Subotića za načelnika gradske uprave stavljena je tačka na najave iz vrha vlasti da će dve gradske uprave do kraja godine biti objedinjene u jednu.

Aktuelno

Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
Nakon trogodišnje pauze Pre 8 sati 8 minuta

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti...  · 4 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Za manje od godinu dana četiri "događaja" Pre 12 sati 4 minuta

Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog...  · 12 komentara

Apelacioni sud (foto: www.bg.ap.sud.rs)
Piše Danas Pre 1 dan 9 sati

Istoričari o rehabilitaciji Nikole Kalabića

Kalabić nikada nije bio osuđen da bi bio rehabilitovan; najgora stvar u rehabilitaciji Kalabića je zapravo neumesna primena pravnih formalnosti; po Ustavu i zakonu je taj proces završen..., kažu za...  · 9 komentara