Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2014, 18:17

Vujić Subotić novi načelnik uprave

č: | fb:

Novi načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, od danas je diplomirani pravnik Aleksandar Vujić Subotić. Ovo imenovanje potvrđeno je na sednici Gradskog veća.

Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove od početka marta do danas  bila je Dragana Đenić, koja je funkciju načelnika obavljala i u vreme koalicione vlasti demokrata i socijalista. Na funkciju vršioca dužnosti Dragana Đenić je postavljena nakon izlaska naprednjaka iz lokalne vlasti nasledivši Stamenka Svitlicu iz SNS.

Aleksandar Vujić Subotić se jedini javio na konkurs, za izbor načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, koji je okončan 14. maja.

Vujić Subotić, rođen je 1983. godine, završio je  Pravni fakultet u Beogradu. Ima petogodišnje radno iskustvo, kao pomoćnik regionalnog direktora u „Progard Securitas”, bio je službenik za javne nabavke u Predškolskoj ustanovi, potom je bio angažovan na pravnim poslovima u gradskoj upravi, zatim sekretar kabineta gradonačelnika i bio je zaposlen u Gradskoj direkciji. Član je Socijalističke partije Srbije.

Izborom Aleksandra Vujića Subotića za načelnika gradske uprave stavljena je tačka na najave iz vrha vlasti da će dve gradske uprave do kraja godine biti objedinjene u jednu.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 10 sati 44 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 18 sati

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara