Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
Aleksandar Vujić Subotić (foto: Đorđe Đoković)
24.06.2014, 18:17

Vujić Subotić novi načelnik uprave

č: | fb:

Novi načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, od danas je diplomirani pravnik Aleksandar Vujić Subotić. Ovo imenovanje potvrđeno je na sednici Gradskog veća.

Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove od početka marta do danas  bila je Dragana Đenić, koja je funkciju načelnika obavljala i u vreme koalicione vlasti demokrata i socijalista. Na funkciju vršioca dužnosti Dragana Đenić je postavljena nakon izlaska naprednjaka iz lokalne vlasti nasledivši Stamenka Svitlicu iz SNS.

Aleksandar Vujić Subotić se jedini javio na konkurs, za izbor načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove, koji je okončan 14. maja.

Vujić Subotić, rođen je 1983. godine, završio je  Pravni fakultet u Beogradu. Ima petogodišnje radno iskustvo, kao pomoćnik regionalnog direktora u „Progard Securitas”, bio je službenik za javne nabavke u Predškolskoj ustanovi, potom je bio angažovan na pravnim poslovima u gradskoj upravi, zatim sekretar kabineta gradonačelnika i bio je zaposlen u Gradskoj direkciji. Član je Socijalističke partije Srbije.

Izborom Aleksandra Vujića Subotića za načelnika gradske uprave stavljena je tačka na najave iz vrha vlasti da će dve gradske uprave do kraja godine biti objedinjene u jednu.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Gost-post: dr Slobodan Ilić Pre 1 sati 21 minuta

Odgovornost "ne stanuje" u "sivonji"

Interes odgovornih za budžet jeste da se istina o trošenju sredstava skloni, a oni direktniji bi rekli sakrije od građana i zato se trude da programski budžet i sve oko njega bude velika "crna...  · 1 komentar

Saop[tenje Pre 1 dan 3 sati

Voda u Kamenici je za piće

JKP Vodovod obaveštava korisnike koji se snabdevaju sa vodovoda Valjevska Kamenica da je voda u distributivnoj mreži za piće i da po svim parametrima odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti...  · 1 komentar