Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2014, 09:36

Nema plaćanja vrtića ako deca ne idu u obdanište

č: | fb:

Roditelji, čija deca neće boraviti u vrtiću u julu i avgustu zbog krečenja i preseljenja u drugi objekat, neće plaćati polovinu od mesečne nadoknade za boravak, odlučio je Upravnbi odbor Predškolske ustanove “Miliva Nožica”.

- Plaćanje polovine iznosa od 1.800 dinara za dete koje ne boravi u vrtiću bila je ranija odluka Upravnog odbora. Međutim sada smo odlučili da, s obzirom na to da će objekti biti zatvoreni zbog krečenja, roditelji ne moraju da plaćaju troškove - kaže direktor Zlatomir Lukić.

Zbog neophodnih radova na sređivanju devet objekata Predškolske ustanove „Milica Nožica“, od 1. jula biće zatvoreno pet, dok u avgustu neće raditi četiri vrtića. Za vreme krečenja i dizinfekcije objekata jedan broj zaposlenih će koristiti godišnji odmor, a mališani će, privremeno na mesec dana, biti smešteni u najbliži vrtić. Pored sređivanja vrtića u planu je i krečenje centralne kuhinje, gde će biti urađena i kompletna zamena poda.

Aktuelno

Europrom paketi (foto: Europrom)
PR Pre 56 minuta

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

Kompanija "Europrom" i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva. 1200 paketa biće podeljeno u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte.

Prijem karatista (foto: www.leparecvaljeva.rs)
Sport Pre 5 sati 11 minuta

Prijem za karatiste Kluba 014 Valjevo

Mlade karatiste Kluba 014 Valjevo i njihovog predsednika Vladana Živanovića, ugostili su gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković, saopštila je...  · 1 komentar