Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2014, 09:36

Nema plaćanja vrtića ako deca ne idu u obdanište

č: | fb:

Roditelji, čija deca neće boraviti u vrtiću u julu i avgustu zbog krečenja i preseljenja u drugi objekat, neće plaćati polovinu od mesečne nadoknade za boravak, odlučio je Upravnbi odbor Predškolske ustanove “Miliva Nožica”.

- Plaćanje polovine iznosa od 1.800 dinara za dete koje ne boravi u vrtiću bila je ranija odluka Upravnog odbora. Međutim sada smo odlučili da, s obzirom na to da će objekti biti zatvoreni zbog krečenja, roditelji ne moraju da plaćaju troškove - kaže direktor Zlatomir Lukić.

Zbog neophodnih radova na sređivanju devet objekata Predškolske ustanove „Milica Nožica“, od 1. jula biće zatvoreno pet, dok u avgustu neće raditi četiri vrtića. Za vreme krečenja i dizinfekcije objekata jedan broj zaposlenih će koristiti godišnji odmor, a mališani će, privremeno na mesec dana, biti smešteni u najbliži vrtić. Pored sređivanja vrtića u planu je i krečenje centralne kuhinje, gde će biti urađena i kompletna zamena poda.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 11 sati 17 minuta

"Ispoljavati empatiju", nije dužnost samo nekih...

Nije samo "lepo", "za ugledanje", "ljudski", "empatija", nego je i dužnost, pomagati one kojima je pomoć potrebna. Pa i nesrećne migrante, iz afričkih i bliskoistočnih zemalja! Trebalo bi da je...

PK Valis (foto: PK Valis)
Mađunarodni miting Pre 14 sati 25 minuta

Plivači Valisa uspešni u Kikindi

Jedan od najuspešnijih takmičara mitinga, koji je održan ovog vikenda u Kikindi, bio je Andrej Milivojević, član valjevskog plivačkog kluba Valis. Učestvovalo je 380 plivača iz Mađarske, Bugarske,...