Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2014, 09:36

Nema plaćanja vrtića ako deca ne idu u obdanište

č: | fb:

Roditelji, čija deca neće boraviti u vrtiću u julu i avgustu zbog krečenja i preseljenja u drugi objekat, neće plaćati polovinu od mesečne nadoknade za boravak, odlučio je Upravnbi odbor Predškolske ustanove “Miliva Nožica”.

- Plaćanje polovine iznosa od 1.800 dinara za dete koje ne boravi u vrtiću bila je ranija odluka Upravnog odbora. Međutim sada smo odlučili da, s obzirom na to da će objekti biti zatvoreni zbog krečenja, roditelji ne moraju da plaćaju troškove - kaže direktor Zlatomir Lukić.

Zbog neophodnih radova na sređivanju devet objekata Predškolske ustanove „Milica Nožica“, od 1. jula biće zatvoreno pet, dok u avgustu neće raditi četiri vrtića. Za vreme krečenja i dizinfekcije objekata jedan broj zaposlenih će koristiti godišnji odmor, a mališani će, privremeno na mesec dana, biti smešteni u najbliži vrtić. Pored sređivanja vrtića u planu je i krečenje centralne kuhinje, gde će biti urađena i kompletna zamena poda.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 6 sati 37 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 9 sati 14 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara