Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2014, 09:36

Nema plaćanja vrtića ako deca ne idu u obdanište

č: | fb:

Roditelji, čija deca neće boraviti u vrtiću u julu i avgustu zbog krečenja i preseljenja u drugi objekat, neće plaćati polovinu od mesečne nadoknade za boravak, odlučio je Upravnbi odbor Predškolske ustanove “Miliva Nožica”.

- Plaćanje polovine iznosa od 1.800 dinara za dete koje ne boravi u vrtiću bila je ranija odluka Upravnog odbora. Međutim sada smo odlučili da, s obzirom na to da će objekti biti zatvoreni zbog krečenja, roditelji ne moraju da plaćaju troškove - kaže direktor Zlatomir Lukić.

Zbog neophodnih radova na sređivanju devet objekata Predškolske ustanove „Milica Nožica“, od 1. jula biće zatvoreno pet, dok u avgustu neće raditi četiri vrtića. Za vreme krečenja i dizinfekcije objekata jedan broj zaposlenih će koristiti godišnji odmor, a mališani će, privremeno na mesec dana, biti smešteni u najbliži vrtić. Pored sređivanja vrtića u planu je i krečenje centralne kuhinje, gde će biti urađena i kompletna zamena poda.

Aktuelno

Zlato za juniorsku reprezentaciju Srbije  (foto: www.waterpoloserbia.org)
Čestitka gradonačelnika Valjeva Pre 19 sati 54 minuta

Valjevski vaterpolisti među juniorskim prvacima Evrope

Juniorska reprezentacija Srbije u vaterpolu postala je prvak Evrope. Za reprezentaciju Srbije igrala su četvorica Valjevca, Aleksandar Kovačević, Srđan Baucalo, Bogdan Gavrilović i Petar Stanić....  · 3 komentara