Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
Obdanište Zvončić (foto: Đorđe Đoković)
25.06.2014, 09:36

Nema plaćanja vrtića ako deca ne idu u obdanište

č: | fb:

Roditelji, čija deca neće boraviti u vrtiću u julu i avgustu zbog krečenja i preseljenja u drugi objekat, neće plaćati polovinu od mesečne nadoknade za boravak, odlučio je Upravnbi odbor Predškolske ustanove “Miliva Nožica”.

- Plaćanje polovine iznosa od 1.800 dinara za dete koje ne boravi u vrtiću bila je ranija odluka Upravnog odbora. Međutim sada smo odlučili da, s obzirom na to da će objekti biti zatvoreni zbog krečenja, roditelji ne moraju da plaćaju troškove - kaže direktor Zlatomir Lukić.

Zbog neophodnih radova na sređivanju devet objekata Predškolske ustanove „Milica Nožica“, od 1. jula biće zatvoreno pet, dok u avgustu neće raditi četiri vrtića. Za vreme krečenja i dizinfekcije objekata jedan broj zaposlenih će koristiti godišnji odmor, a mališani će, privremeno na mesec dana, biti smešteni u najbliži vrtić. Pored sređivanja vrtića u planu je i krečenje centralne kuhinje, gde će biti urađena i kompletna zamena poda.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 15 sati 31 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 18 sati 20 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.