Pogled sa Ljutog krša, Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
Pogled sa Ljutog krša, Divčibare (foto: Đorđe Đoković)
28.04.2016, 13:57

Panoramska vožnja na ski stazi Crni vrh

č: | fb:

Posetioci Divčibara od sutra će moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom na ski stazi Crni vrh. Kako je saopšteno iz "Divčibare SKI RESORT-a", koji će upravljati ski stazom Crni vrh, panoramsko razgledanje Divčibara biće organizovano za vreme uskrašnjih i prvomajskih praznika.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, posetici će moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom Crni vrh od sutra do 2. maja u periodu od 10 do 16 časova, a biće organizovane i tokom leta. Direktor "Divčibare SKI RESORT-a" Časlav Maksimović veruje da će proširenjem turističke ponude na stazi Crni vrh biti udahnut novi život Divčibarama, koji smo toliko dugo priželjkivali.

Valjevsko preduzeće “Kej invest nekretnine” početkom godine zakupilo je ski stazu na Divčibarama, koja je postala deo sadržaja novoformiranog "Divčibare SKI RESORT-a".

Žičara Crni vrh

Žičara Crni vrh (Foto: Ski Resort)

Sredinom februara, kada je "Kej" preuzeo ski stazu na Divčibarama na period od 15 godina uz ulaganje od 260.000 evra, Časlav Maksimović je izjavio da je primarni zadatak puštanje u funkciju ski staze i veštačko osnežavanje. “Ali, pored toga planiramo da napravimo dodatne sadržaje i to leti, za početak panoramsku vožnju do vrha, a kasnije kako nam finansije budu dozvoljavale da napravimo veliki adrenalin park“, najavio je pre dva meseca Časlav Maksimović preuzimajući ski stazu Crni vrh.

Deo planova već se realizuje organizovanjem panoramske vožnje žičarom, koja je prethodna dva meseca remontovana i atestirana.

Radovi na veštačkom osnežavanju, izgradnji ugostiteljskog objekta pored ski staze, organizovanje novih zimskih sadržaja, trajaće do otvaranja ski sezone, najavili su iz "Divčibare SKI RESORT-a".

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 3 sati

MUP: Pojačana kontrola autobusa i kamiona

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, do 19. maja, sprovode međunarodnu akciju pojačane kontrole autobusa i kamiona.