Skupština (foto: Đorđe Đoković)
Skupština (foto: Đorđe Đoković)
15.07.2016, 06:47

Sednica Skupštine grada

č: | fb:

Na dnevnom redu današnje sednice Skupštine grada biće oko 30 tačaka, a među njima i kadrovska pitanja, koja se odnose na izbor članova stalnih gradskih komisija. Izbor direktora javnih preduzeća biće na sledećoj sednici, koja će biti održana 22. jula, dok će i nakon te sednice direktori ustanova ostati nepromenjeni. Prvi rebalans ovogodišnjeg budžeta, koji su usvojili članovi Gradskog veća, biće na dnevnom redu lokalnog parlamenta 26. jula.

Odbornici će se danas izjašnjavati o planu generalne regulacije Gornje Grabovice, o programu korišćenja novca iz Fonda za zaštitu životne sredine, programu razvoja sporta do 2020. godine.  

Na dnevnom redu  današnje sednice biće odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu grada, odluka o javnom prevozu putnika, kao i odluka da se potraživanja lokalne samouprave prema preduzeću „DES“ pretvore u osnovni kapital Grada u tom preduzeću.

Prvi rebalans kojim je ovogodišnji budžet uvećan za 84,2 miliona dinara, tako da će u gradskoj kasi biti 2,9 milijardi dinara, naćiće se pred odbornicima Skupštine grada na današnjoj sednici. 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 11 sati 21 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 16 sati 32 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara