Skupština (foto: Đorđe Đoković)
Skupština (foto: Đorđe Đoković)
22.07.2016, 07:04

Danas vršioci dužnosti direktora javnih preduzeća

č: | fb:

Na današnjoj sednici Skupštone grada, koja počinje u deset časova, biće 22 tačke dnevnog reda, među kojima je i imenovanje v.d. direktora u nekoliko javnih preduzeća.

Prema ranijim nezvaničnim najavama iz vladajuće koalicije budući vršioci dužnosti direktora u JP Klubara biće Dragan Živanović (SNS) aktuelni tehnički direktor Vodovoda, dok će Vodovoda biti Đorđe Milanović (SPS) trenutni direktor Vidraka.

V.d. direktora Gradske toplane biće Zoran Stepanović nestranačka ličnost na predlog socijalsita, v.d. direktora Vidraka biće Slađana Marković (SNS), trenutno zaposlena u Gradskoj upravi i nekadašnje direktorka Centra za kulturu, dok će Prvoslav Adžić (SNS) biti v.d. direktora Poleta, koji je pre nekoliko godina takođe bio na čelu ovog javnog preduzeća.

Danas će biti imenovan Zoran Trifunović (SNS) za v.d. direktora Gradske direkcije, kija je nakon izbora Dragana Jeremića za zamenika gradonačelnika ostala bez direktora. Kako je rečeno svi kandidati će biti imenovani na određeno vreme, do raspisivanja konkursa i izbora direktora po konkursu.

Prema najavama iz vladajuće koalicije, za sada neće biti smena na čelu ustanova kulture čiji je osnivač Grad.

Pored imenovanja direktora, odbornici Skupštine grada na današnjoj sednici razmatraće programe rada javnih preduzeća i ustanova, odluku o zaštitiniku gradjana, kao i odluku o adaptaciji zgrade u kojoj je bilo Radio Valjevo. Odbornici će se izjasniti i o  predlogu da se dug preduzeća "Sloga" zameni za objekat stare Železničke stanice.

  

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 13 sati 51 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 13 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara