Parking kod solitera (foto: Đorđe Đoković)
Parking kod solitera (foto: Đorđe Đoković)
19.08.2016, 11:08

Poslodavac vređao i psovao bivšu radnicu pred malom decom

č: | fb:

Bivšu radnicu je usred dana, na ulici u centru grada vređao i psovao vlasnik pekare „Dragojević“, Milenko Dragojević, odbornik SNS u Skupštini grada. Kako tvrdi tridesetosmogodišnja D.M. nju je bivši poslodavac, koga je prijavila policiji, verbalno napao pred dvoje dece, četvorogodišnjom ćerkom i dvogodišnjim sinom. 

 

„Krenula sam u šetnju sa decom i kada smo bili na parkingu ispred restorana ’Kuća’ srela sam bivšeg poslodavca Milenka Dragojevića i njegovog sina, kod kojih sam radila 13 godina, a sa kojim sam u sudskom sporu zbog ne isplaćene otpremnine, jer su me proglasili tehnološkim viškom. Dragojević me je pitao ’gde si ti ’, a potom i ’zašto si ti mene tužila’. Odgovorila sam mu da samo tražim svoja prava, nakon čega mi je Milenko prišao, uhvatio za nos odgurnuo i počeo da me vređa nazivajući me kurvom, psovao mi je majku, nazivao slepicom i onda me pljunuo. I ja sam u afektu rekla nešto, ali ne mogu da se setim šta. Prišao mi je Milenkov sin i rukama me odgurnuo. Kada sam rekla da ću ga tužiti, Milenko je krenuo da me udari, ali ga je u tome sprečio njegov sin, nakon čega su otišli“, priča D.M.

 

Radnica D.M.

Radnica D.M. (Foto: Kolubarske.rs)

Ona kaže da se tako poniženo i uplašeno nikada nije osećala, a osećanje straha, stida i bespomoćnosti bilo je još veće jer se sve to odigravalo naočigled njene male dece i prolaznika u centru grada u po bela dana.

Tridesetosmogodišnja D.M. je događaj prijavila policiji, o čemu postoji službene beleška, koja će u skladu sa zakonom preduzeti dalje korake. Nakon izjašnjavanja tužilaštva biće poznato da li postoje osnovi za krivičnu ili prekršajnu prijavu protiv vlasnika pekare "Dragojević".

D.M. kaže da će podneti krivičnu prijavu protiv bivšeg poslodavca Milenka Dragojevića.

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja 27.04.2024

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...