Program za prvake na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
Program za prvake na Gradskom trgu (foto: Đorđe Đoković)
02.09.2016, 18:24

Na Gradskom trgu program za prvake

č: | fb:

Za đake prvake valjevskih osnovnih škola Studio M je organizovao zabavni program na Gradskom trgu, poklonio svakom prvaku po svesku, olovku i raspored časova, a prvačićima je srećan polazak u školu poželeo gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

 

Slobodan Gvozdenović

Slobodan Gvozdenović (Foto: Đorđe Đoković)

"Zaista, za ovu decu ovo je jedan od najvažnijih dana u životu kada prave prvi korak u svet odraslih. Jedan potpuno drugi i drugačiji svet od onoga u kojemu su do sada bili. Poštovana deco, možda najvažnija osoba u celom vašem školovanju je upravo vaša učiteljica. Za mene je to bila moja učiteljica Krista Vujić. Nadam se da će i vama vaša učiteljica biti ta osoba koju ćete pamtiti ceo život. Želim vam puno uspeha, puno radosti za svaku dobijenu peticu, puno igara, a pre svega puno ljubavi i drugarstva. Svima vam želim dobro zdravlje i prijatno popodne", poručio je prvacima, roditeljima i učiteljima gradonačelnik Slobodan Gvozdenović.

 

Program za prvake na Gradskom trgu

Program za prvake na Gradskom trgu (Foto: Đorđe Đoković)

Zabavni program organizovala je agencija „Studio M“, a vlasnik Ljubiša Milutinović s ponosom kaže da današnji program i pokloni za đake prvake Grad neće koštati ni dinar. „Studio M je celokupan program, u kome su učestvovale moje balerine, kao i sveske, olovke i paspored časova poklonio Gradu, a Grad je program, sveske, olovke i raspored časova poklonio đacima“.

 

Na pitanje Kolubarskih.rs kako je došlo do saradnje Studia M i Grada Ljubiša kaže da je to „zbog toga što je u Studio M veliki broj dece i želimo da na najlepši način damo svoj doprinos đacima prvacima“. Dodaje da je do saradnje između Studia M i Grada „došlo nakon razgovora“.

 

„Gradonačelnik me je juče pozvao i rekao da bi voleo da napravi program za đake prvake za početak škole i da bi mogao Studio M da napravi neku priredbu, kao što smo pravili pre nekoliko godina modnu reviju za početak školske godine“, kaže vlasnik agencije Studiio M Ljubiša Milutinović.

 

Ljubiša Milutinović deli sveske i olovke

Ljubiša Milutinović deli sveske i olovke (Foto: Đorđe Đoković)

Na Gradskom trgu danas je bilo 745 đaka prvaka, roditelji, učitelji, direktori škola, ali i nekoliko desetina mališana, koji još uvek nisu stasali za školu, ali su se zajedno sa svojim batama i sekama radovali polasku u školu. Zbog velikog broja prvaka, iz tehničkih razloga, kako reče Milutinović, umesto prvacima poklone je uručio učiteljima i direktorima, a oni će ih u ponedeljak podeliti đacima. 

Program za prvake na Gradskom trgu

Program za prvake na Gradskom trgu (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 20 sati 56 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara