Predsedavajući (foto: ĐorđeĐoković)
Predsedavajući (foto: ĐorđeĐoković)
02.07.2014, 14:44

„Brljotina“

č: | fb:

Tokom današnjeg uvodnog dela rsaprave na sednici Gradske skupštine o tome da li će predstavnici nekoliko udruženja građana dobiti priliku da se obrate odbornicima, Slobodan Petronić iz Gradskog saveta potrošača uakazao je predsednici Slavici Pantelić Cupać na svojevrsnu „brljotinu“ nadležnih službi gradskog parlamenta.

Odgovor na pisani zahtev Saveta potrošača da se njihovi predstavnici obrate odbornicima tokom  rasprave po tačkama o eventualnom povećanju cena usluga pojedinih javnih preduzeća, upućen 25. juna, odgovor iz „gradske kuće“ datiran je sa 30. julom! Takođe, u odgovoru se kaže kako su se šefovi odborničkih grupa 20. juna (pet dana pre no što je zahtev Saveta potrošača upućen) dogovorili da Slobodan Petronić i „Buca“ Janković „ne mogu aktivno učestvovati u raspravi“!

Petronić je predsednicu Pantelić Cupać stoga zamolio da „svoj posao radi kako treba, ili...“ na šta je reagovaro odbonik Ljubomir Bradić iz Pobede zamerajući, nimalo nežno, Petroniću na tonu kojim se obratio predsednici gradskog parlamenta, štiteći dignitete odbornika, Skupštine i predsednice. Sve bi to bilo u redu da upravo Bradić i GG Pobeda nisu rodonačelnici pretvaranja Gradske skupštine u svojevrstan „Hajd park“ pritom često ne birajući reči upućene sa govornice, pozivajući se „na Poslovnik (o radu parlamenta)“ kao „štaku“ e da bi se domogli govornice!

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 13 sati 25 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 15 sati 52 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.