Predsedavajući (foto: ĐorđeĐoković)
Predsedavajući (foto: ĐorđeĐoković)
02.07.2014, 14:44

„Brljotina“

č: | fb:

Tokom današnjeg uvodnog dela rsaprave na sednici Gradske skupštine o tome da li će predstavnici nekoliko udruženja građana dobiti priliku da se obrate odbornicima, Slobodan Petronić iz Gradskog saveta potrošača uakazao je predsednici Slavici Pantelić Cupać na svojevrsnu „brljotinu“ nadležnih službi gradskog parlamenta.

Odgovor na pisani zahtev Saveta potrošača da se njihovi predstavnici obrate odbornicima tokom  rasprave po tačkama o eventualnom povećanju cena usluga pojedinih javnih preduzeća, upućen 25. juna, odgovor iz „gradske kuće“ datiran je sa 30. julom! Takođe, u odgovoru se kaže kako su se šefovi odborničkih grupa 20. juna (pet dana pre no što je zahtev Saveta potrošača upućen) dogovorili da Slobodan Petronić i „Buca“ Janković „ne mogu aktivno učestvovati u raspravi“!

Petronić je predsednicu Pantelić Cupać stoga zamolio da „svoj posao radi kako treba, ili...“ na šta je reagovaro odbonik Ljubomir Bradić iz Pobede zamerajući, nimalo nežno, Petroniću na tonu kojim se obratio predsednici gradskog parlamenta, štiteći dignitete odbornika, Skupštine i predsednice. Sve bi to bilo u redu da upravo Bradić i GG Pobeda nisu rodonačelnici pretvaranja Gradske skupštine u svojevrstan „Hajd park“ pritom često ne birajući reči upućene sa govornice, pozivajući se „na Poslovnik (o radu parlamenta)“ kao „štaku“ e da bi se domogli govornice!

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 15 sati 5 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 5 komentara