Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
07.11.2016, 14:42

Od danas dva nova polaska autobusa do Divčibara

č: | fb:

Prvi rezultat rada Radne grupe za Divčibare, koju je Gradsko veće formiralo pre skoro dva meseca u cilju boljeg i bržeg razvoja Divčibara, jeste uvođenje dva nova polaska autobusa na relaciji Valjevo-Divčibara i to iz Valjeva u 7.00 i 19.15 časova, dok je polazak sa Divčibara predviđen u 8.30 i 20.45 časova.

 

Tako će putnici od danas imati na raspolaganju ukupno četiri polaska u toku dana za Divčibare i to iz Valjeva u 7.00, 11.00, 15.15 i 19.15 časova, dok je povratak sa Divčibara u 8.30, 14.30, 16.30 i 20.45 časova.

Polazak iz Valjeva je u 19.15 časova sa Autobuske stanice "Lasta". Ostali polasci predviđeni su sa Autobuske stanice "Evropa bus" i to u 7.00, 11.00 i 15.15 časova, dok svi autobusi u povratku, polaze iz centra Divčibara.

 

Kako se navodi u saopštenju "novi polasci autobusa za Divčibare uvedeni su u skladu sa predlogom Radne grupe za Divčibare, čiji je predsednik gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.  Ovo su samo prvi konkretni koraci koje je preduzela novoformirana Radna grupa i koja će se u narednom periodu u kontinuitetu baviti rešavanjem pitanja od značaja za unapređenje razvoja turizma na Divčibarama", navodi se u saopštenju.

 

Podsećam, Gradsko veće je 12. septembra formiralo radne grupe za Divčibare i Petnicu u cilju boljeg i bržeg razvoja, kao i daljeg unapređenja ova dva mesta nadomak Valjeva.

U obrazloženju se navodi da "Grad Valjevo ima potrebu za formiranjem radne grupe, kao operativnog tela, koje bi bilo zaduženo za koordinaciju rada javnih preduzeća i gradskih službi, i efikasnije praćenje realizacije odluka Grada na prostoru Divčibara u cilju opšteg unapređenja Divčibara, turističke ponude, komunalnih usluga i infrastrukture".

Aktuelno

Učesnici Večeri jezika (foto: SŠ 1300 kaplara)
Veče za pamćenje Pre 8 sati 46 minuta

Putovanje u prošlost, na srpskom i stranim jezicima

I ovog maja, učenici i profesori Srednje škole "Hiljadu trista kaplara" pripremili su Veče jezika, manifestaciju koja je prvi put održana 2015. godine. Na republičkom takmičenju na engleskom jeziku...

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 12 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 9 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 9 komentara