Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
Milan Đurđević i Tijana Srećković (foto: Đorđe Đoković)
05.07.2014, 13:02

Večeras koncert „Nevernih beba“

č: | fb:

Veliki koncert solidarnosti, uz poruku „Valjalo bi da obnovimo Valjevo“, grupa „Neverne bebe“ će sa valjevskim bendovima održati večeras od 20 časova u bašti Doma vojske. „Mi imamo želju da napravimo jednu kuću i mislim da će sredstva biti uplaćena za izgradnju kuće u Rebelju, to nam je prva ideja“, kazao je novinarima vođa „Nevernih beba“ Milan Đurđević i pozvao Valjevce da dođu na koncert, kako je rekao „da svi zajedno zazidamo po jednu ciglu nečije kuće“.

„Prostor koji smo odabrali je dosta specifičan, tu su neki od nas proveli divne dane u svojoj mladosti i taj duh Valjeva iz 80-tih godina nosim već dve decenije, gde god odem po svetu osećam se kao Valjevac upravo zbog tog nekog duha koji smo tada imali. Želeo bih da to mesto bude neka nova oaza nekih ljudi iz te generacije i nekih novih klinaca“, kazao je Đurđević.

Uz „Neverne bebe“ večeras će nastupiti i valjevski bendovi „Teatar bizar“, „Peđa pilot bend“, „Free band“ i „In fuse“, a specijalni gost biće Bane Lalić, MVP. Ulaznice se, po ceni od 500 dinara, danas mogu kupiti ispred Doma vojske. 

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 1 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...