Parking (foto: Đorđe Đoković)
Parking (foto: Đorđe Đoković)
31.01.2017, 11:53

Od sutra skuplje parkiranje

č: | fb:

Parkiranje u Valjevu, u crvenoj i plavoj zoni, od sutra biće skuplje za deset posto. U JKP Vidrak navode da cene njihovih usluga nisu menjane tri godine i to je jedini razlog povećanja cena.

 

U crvenoj zoni sat parkinga koštaće 40 dinara, u plavoj zoni 25 dinara, dok će cena dnevne karte u plavoj zoni biti 112 dinara.

 

Stanarska parking karta, nakon poskupljenja, iznosiće 330 dinara, univerzalna parking karta na mesečnom nivou koštaće 5.595 dinara, dok će rezervisana parking karta u crvenoj zoni za mesec dana, za pravna lica, koštati 7.830, a u plavoj zoni 6.710 dinara.

 

Posebna taksa, (kazna za neplaćeno parkiranje) umesto dosadašnjih 1.000 koštaće 1.100 dinara i izdaje se "za nepravilno korišćenje parking mesta ili neispunjavanje obaveze plaćanja usluge, a prema Odluci o javnim parkiralištima grada Valjeva".

 

Na teritoriji grada Valjeva u crvenoj i plavoj zoni ukupno ima 1920 parking mesta.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 19 sati 51 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara